WSSzámla

Bolti vásáráláskor ÁFÁ-s számla

Bolti vásárláskor ÁFÁ-s számla kérése és pénztárgép viszonylata

A beküldési limit 0-ra csökken július 1-től, így minden kisker értékesítést is be fogunk küldeni az Online Számla rendszerbe, ahol ÁFÁs számlát kér a vásárló (pl. egy pár cipő). Mivel kiskerről beszélünk, így ők a számlát kiállítják, de beütik a pénztárgépbe is, hiszen pl. a kasszának ki kell nyílnia, hogy visszajárót adhassanak.
Okoz az bármiféle gondot, hogy az ilyen eladások:
 - egyszer bemennek az Online Számla rendszerbe,

Regisztráció

Regisztráció

Mi a regisztráció és miért szükséges

A regisztráció biztosítja ügyfeleink részére, hogy elérjék a programok frissítéseit. Ezt a rendszer telepítése után, használatba vétel,- illetve a regisztrációs időszak lejárta előtt szükséges. Elvégezheti a regisztrációt az időszak lejárta után is visszamenőlegesen, de addig nem garantálhatjuk a szoftvereknek a legfrissebb jogszabály szerinti működését.

Évváltási útmutató 2018 2019

Biztonsági mentés készítése

Minden nagyobb programot érintő változás - például frissítés, évzárás, archiválás, stb. - előtt kérjük készítsen egy biztonsági mentést az adatokról. Ennek lépéseiről a megfelelő programrész leírásánál talál bővebb információkat.
Így ha bármi gond lenne, munkatársaink ezen adatok alapján tudnak csak Önöknek segíteni ha esetleges adat visszaállítás szükséges!