Adatbázis munkák

Adatbázis mentés

 

Adatbázis mentés

Adatbázis mentés "BackupAndZip" programmal napi, heti és havi ütemezés alapján.
Az adatbázis mentő program segítségével elmentheti adatait, hogy egy esetleges számítógép hiba (villámcsapás miatti hardver hiba, zsaroló vírusos szoftveres adatvesztés, stb) esetén ezek visszaállíthatóak legyenek. A "BackupAndZip" adatbázis mentő program a Windows ütemezett feladati közé felvéve automatikusan elvégzi az adatbázis mentést (akár napi többször is, időzítéstől függően), paraméter beállítás alapján akár két helyre is. A mentés neve az adatbázis neve, az aktuális dátum és idő alapján generálódik, például: winszla_demo_20190411_180000. A heti vagy havi mentés paramétert beállítva e fájl tartalmát elmenti az adatbázis neve és a hét napja vagy a hónap neve alapján, például: winszla_demo_csuotrok vagy winszla_demo_április.
Szolgáltatás ára 1000 Ft/hó.

Adatbázis mentés saját FTP tárhelyre:
Lehetőség van - az előbbi alap mentéssel keletkezett - mentés fájlt saját FTP tárhelyre menteni. Így Az adatainkról egy biztonsági mentést helyezhetünk el a felhőben a saját tárhelyünkön. Figyelni kell azonban ez esetben, hogy a metnések feltöltéséhez elegendő tárhely szükséges és szükséges a régi fájlok törlése és karbantartása.
Szolgáltatás ára 500 Ft/hó.*

Adatbázis mentés RiskCont tárhelyére:
Ez a megoldás megegyezik a feljebb "saját tárhelyre" történő adatmentéssel, azzal a különbséggel, hogy ne a saját hanem a RiskCont által erre delegált FTP tárhelyre történik az adatmentés az utolsó fájlokból. Ezen adatainkhoz nincs közvetlen hozzáférésünk, csak egyeztetés alapján adunk ideiglenes hozzáférést vagy küldjük el az adatokat. Ilyenkor az adatkarbantartást mi végezzük és csak korlátozott számú mentést tárolunk ügyfelenként!
Szolgáltatás ára függ az adatbázis mentés méretétől és számától. 300 Ft/hó/100Mb/db.*

* A megjelölt modulokhoz szükséges az alap (első) modul

Adatbázis munkák

 

Adatbázis munkák

Adatbázissal kapcsolatos munkák.
Bejövő adatállomány átvizsgálás, karbantartás, egyesítés, archiválás, javítás, hibakeresés, adatkonvertálás.
A szolgáltatás díja 9 000 Ft / óra.