Regisztráció

Regisztráció

Regisztráció célja

A regisztráció a rendszer telepítése után, használatba vétel,- illetve a regisztrációs időszak lejárta előtt szükséges.

Célja a regisztrációs adatok, úgymint vásárló cég adatainak (név, cím, elérhetőségek, stb.) valamint a program jellemzőinek (aktivációs azonosítók, menüpontok, stb.) feltöltése internetre a RiskCont számára. Ezen adatokat használjuk az ügyfeleinkkel való kapcsolattartásra, illetve a terméktámogatás és egyéb szolgáltatásaink érvényességének ellenőrzésére.

WsSzámla program regisztrációja

A regisztrációs felület a Karbantartás - Regisztráció menüpontban található.

WsSzámla regisztráció

A megjelenő ablakban ki kell tölteni és ellenőrizni kell az adatokat. Az adatok addig módosíthatóak amíg az alsó " A leírt feltételekkel egyetértek " mező nincs kipipálva. Regisztráció hosszabbításakor a termék támogatás mezőben kell megadni az új érvényességi dátumot.
A feltételek elfogadása után a jobb felső sarokban lévő ellenőrző kódot kell munkatársunknak megadni. A kapott ellenkódot az alsó ellenkód számcsoport első mezőjébe kell beírni, és utána a Regisztráció gombra kattintva lehet elküldeni a regisztrációt.

WsSzámla regisztráció 02

Ha sikeres volt a regisztráció megnyílik egy böngészőablak ahol a termék támogatási lap kiállításához szükséges adatokat kell megadni. Az űrlap kitöltése után a Beküldés gombra kattintva elkészül a regisztráció.
A termék támogatási lapot munkatársaink postán küldik ki.A termék támogatási lapból egy aláírt másolatot vissza kell küldeni cégünknek.

Regisztáció

WinSzla program regisztrációja

A regisztrációs felület elérhető a Rendszer - Regisztráció internetről menüpontban.

WinSzla regisztráció 01

A megjelenő ablakban ki  tölteni és ellenőrizni kell az adatokat, az adatok addig módosíthatóak amíg az alsó " A leírt feltételekkel egyetértek " mező nincs kipipálva. Regisztráció hosszabbításakor a termék támogatás mezőben kell megadni az új érvényességi dátumot.
A feltételek elfogadása után a bal alsó sarokban lévő ellenőrző kódot kell munkatársunknak megadni. A kapott ellenkódot az Ellen kód mezőbe kell beírni, és utána a Regisztráció gombra kattintva lehet elküldeni a regsztrációt.

WinSzla regisztráció 03

Ha sikeres volt a regisztráció megnyílik egy böngészőablak ahol a termék támogatási lap kiállításához szükséges adatokat kell megadni. Az űrlap kitöltése után a Beküldés gombra kattintva elkészül a regisztráció.
A termék támogatási lapot munkatársaink postán küldik ki.A termék tamogatási lapból egy aláírt másolatot vissza kell küldeni cégünknek.

WinSzla regisztráció 04